Arnhemse Fijnhouthandel - voor edelhout en edelplaat

deuren


trappen


kasten


interieurs


badkamers


stoelen en tafels


kunstvoorwerpen


muziekinstrumenten


transportmiddelen


tuinen


scheepsbouw


sport-artikelen

home  >  werkstukken  >  badkamers


BADKAMERS

Enkele van onze klanten zijn zo vriendelijk geweest ons foto's toe te zenden van badkamermeubelen die ze van ons hout gemaakt hebben.

Onderstaand een selectie - en zo mogelijk ook een link naar de site van de klant.


 

 

Aardigheidje:
Hij kan ook in onder andere blauw  en  groen


Badkamerkast met LED verlichting.
Mathijs T

Met betrekking tot het ontwerp van die kastje: ik had het idee gekregen van de platen/panelen die je tegenwoordig ziet in bars en restaurants met blokjes resthout van ongelijke hoogte. Die zijn over het algemeen echter niet van een kwaliteit dat het goed te gebruiken is, maw zelf maken was beter in dit geval. Die blokjes komen van materiaal van jullie hobbyzolder.

Ik een beetje gespeeld het indirecte licht van de zijkant. Het is een ledstrip die helemaal rondom is ingefreesd. De sensor voor de afstandsbediening zit weggewerkt in een van de blokjes op de achterwand en kun je niet zien tenzij je het weet.


Fraai wastafelmeubel

Gemaakt in Amerikaans Notenhout.
Let op de houttekening die doorloopt over het meubel. Aardigheidje: In de laden zitten stopcontacten voor f÷hn en scheerapparaat.

Uitgevoerd- en ontworpen in samenspraak met de opdrachtgever door meubelmakerij de Wig -  Arnhem. www.dewig.nl 
 
 
Teak 'scheepsdek' vloer in een badkamer.
Maatwerk & co Nijmegen.

Fraaie badkamervloer gemaakt met onze Teak-dekdelen die net zoals op een scheepsdek waterdicht zijn afgerubberd met 'rubberkit'. Fraai, duurzaam en warm aan de voeten!
 
 
Badkamer waskom-kast
Jeroen Kersten

Beste Af-ers,

Met deze foto wil ik jullie graag laten zien wat er gemaakt is van jullie hout (aankoop augustus 2006, teakhout gefineerde plaat).

Al met al heeft het badkamerplan wat langer in beslag genomen dan gepland.

Niet te min zijn wij erg blij met het uiteindelijke resultaat! In het bijzonder wil ik Ton hartelijk danken voor zijn hulp.

Met vriendelijke groet,
Jeroen Kersten
 
  Badkamerkast in Teak
RenÚ Seijben


Geachte heer van Dijk,

Ik heb de mooiste foto's uitgezocht. Het badmeubel heb ik zelf gebouwd en ontworpen. Het is gemaakt van gefineerd multiplex (Teak)

Met vriendelijke groet,
RenÚ Seijben
 


 
Teak scheepsdekvloer
RenÚ Seijben

Geachte heer van Dijk,

Hierbij stuur ik u enkele fot's van onze badkamer. Wij hebben het timmerwerk van uw teakhouten vissingdelen en teak gefineerde (voor de badombouw) gemaakt. Van de kast heb ik nog geen foto's, zodra ik die heb zal ik daarvan ook enkele sturen.

Met vriendelijke groet,

RenÚ Seijben
 
 
Badkamerkast
Paul Span.

 
Beste AF'ers

Het is al een tijd geleden dat ik bij jullie kwam voor hout voor een badkamer meubel. Op de site zag ik wat werkstukken staan en dacht, misschien wel leuk om mijn eindresultaat eens aan jullie te laten zien. Dankzij jullie prima hulp en advies is het precies geworden zoals ik het ontworpen had. Ik kwam met een printje bij jullie binnen lopen en ging weg met een auto vol hout weer weg. Het was voor mij de eerste keer en vond het zeer leuk om iets helemaal zelf te maken wat ik ook zelf bedacht heb. Ik heb nu plannen om onze keuken te maken. Het ontwerp is al klaar en zal binnen kort nog wel bij jullie langs komen voor wat advies en natuurlijk mooi hout.

vriendelijke groeten,

Paul Span

  

Home

voorraad

werkstukken

medewerkers

bedrijf in foto's

plattegrond

bezorgen

contact

   
 
Badkamerkast 'STORE'
van RenÚ Bruns 

Ontwerp Hans van Kampen.


De deuren hebben aan de voorzijde vakken om (opgerolde) handdoeken in op te bergen, aan de binnenkant van de deuren zit een spiegel zo groot als de deur. Achter de deuren zit een kastgedeelte met schappen.

Er is ook een kleinere, op te hangen, uitvoering.Bezoek voor meer meubelen de schrijnwerker-site van RenÚ Bruns met veel foto's van zijn ambachtelijk gemaakte designmeubelen.RenÚ Bruns.
www.renebruns.nl